AstroMirakel: de partnerlegging

Met dit orakel krijg je inzicht op de situatie tussen twee personen. Bij de AstroMirakel partnerlegging hoef je bij een 'partner' niet alleen aan liefdesrelaties te denken. Het kan bijvoorbeeld ook over een vriend, vriendin of een collega gaan.

Naar de partnerlegging


AstroMirakel: de opening

De opening brengt in beeld wat de diepere achtergrond is van je vraagstelling. Zo krijg je inzicht en kunnen er verborgen items aan het daglicht komen, zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht. Er wordt een opening gemaakt.

Naar de opening


AstroMirakel: de muur

Als je het gevoel hebt met je rug tegen de muur te staan en niet goed weet hoe je verder kunt, geeft AstroMirakel de muur je de mogelijkheid om antwoord te krijgen op alle soorten vragen die je bezighouden. Dit orakel laat zien waar het precies om draait, wat je het beste zou kunnen doen en wat voor jou de beste omstandigheden zijn.

Naar de muurAchtergrond van het AstroMirakel

Het AstroMirakel was een idee van Anneke Guis (zie foto elders op deze pagina) en is in 2008 ontwikkeld in samenwerking met Astro Media. Het is een uniek kaartspel waarin dieper ingegaan wordt op de tien planeten, de maansknopen, de twaalf tekens, de twaalf huizen en de onderlinge planeetverbindingen.Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer orakels