Gratis Lenormand dagkaart trekken

De Lenormand kaarten geven je tips en inzichten. Je kunt hier vandaag je dagkaart trekken en zien wat er kan gebeuren als je voor een keuze staat of gewoon wilt weten waar jouw mogelijkheden liggen. Iedere dagkaart toont een thema.

Naar de Lenormand dagkaart


Lenormand weeklegging

De uitgebreide Lenormand weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. De samenhang tussen de kaarten geeft een nauwkeuriger beeld van hetgeen je deze week te wachten staat. Iedere dag heeft zijn eigen kaart, maar deze staat in verhouding tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Naar de Lenormand weeklegging


Lenormand maandlegging

In deze Lenormand maandlegging lees je wat wat je in de maand van je keuze kan verwachten. Je bent beter voorbereid op de dingen die komen gaan en kunt optimaal gebruik maken van je mogelijkheden. Haal het beste uit jezelf en de omstandigheden!

Naar de Lenormand maandlegging


Lenormand relatielegging

In deze relatielegging lees je hoe jij en je partner de komende 1 - 2 maanden in het leven staan. Je ziet wat ieder ervaart in het leven en wat jullie los van elkaar bijdragen aan de relatie. Je leest hoe dit allemaal weer doorwerkt in jullie samenzijn. Je vindt adviezen hoe je zowel persoonlijk kan groeien als de gezamenlijke band kan versterken.

Naar de Lenormand relatielegging


Lenormand perspectieflegging

De perspectieflegging geeft je inzicht in jouw situatie. De kaart 'Huidige situatie' geeft je een algemeen beeld. De kaart 'Wat werkt mee?' spreekt over je sterke kanten, kansen en mogelijkheden. De kaart 'Valkuilen en tegenwerking' vertelt je waarin je voorzichtigheid dient te betrachten. De kaart 'Wat zou je moeten doen?' geeft advies hoe jij je geluk bevordert, de laatste kaart 'Waar leidt het toe?' geeft het eindresultaat, vertelt je wat je kan verwachten in circa een maand tijd.

Naar de Lenormand perspectieflegging


Lenormand succeslegging

De succeslegging helpt je jouw koers uit te zetten, zodanig dat je succes boekt. Je kan de kaarten leggen op je leven of op een specifieke situatie waarin je meer succes wenst. De eerste kaart helpt je jezelf te motiveren, wilskrachtig en handelend op te treden. De tweede kaart geeft advies op het gebied van geld, werk, bezit en je gezondheid. De derde kaart helpt je kennis op te doen, beter na te denken en effectief communiceren. De vierde kaart helpt je beter met emoties en je relaties om te gaan en meer geluk te vinden. Zo leer je hoe jij het meeste uit het leven kan halen de komende maand en werkelijk succes boekt.

Naar de Lenormand succesleggingOnline cursus Lenormand van Maddy Kersten

Wil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Start met de online Lenormand cursus en ontvang de inlogcodes direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Nu voor € 17,- met daarbij gratis het e-book Paranormaal Ontwaken.

Lees meer over de Lenormand cursusAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer kaartleggingen
Werken met Lenormand