Gratis dagkaart trekken

Hier kun je gratis een dagkaart trekken. Het thema van de dag wordt getoond en geeft je aanwijzingen hoe je je op moet stellen of waar op moet letten.

Naar de dagkaart


Tarot Jaarhoroscoop 2021 *tip*

De Tarot Jaarhoroscoop voor 2021 laat zien wat dit jaar jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 25 jaar praktijkvoerend Astroloog en Tarotist.

Naar de Tarot Jaarhoroscoop 2021


Liefdesweeklegging

De Liefdesweeklegging vertelt je alles over de liefde en je relaties voor de komende week. De uitgebreide Tarot liefdesweeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week.

Naar de Liefdesweeklegging


Liefdesinzicht

De tarotlegging het Liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting.

Naar het Liefdesinzicht


Relatielegging

De Relatielegging geeft antwoord op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar. Deze legging is niet alleen geschikt voor liefdesrelaties, maar bijv ook voor een ouder-kind relatie of een werk- of vriendschappelijke reatie.

Naar de Relatielegging


Liefdesvraag

De Liefdesvraag geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Het schetst een duidelijk beeld van de relatie en geeft adviezen en wijst je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

Naar de Liefdesvraag


De Poort

De Poort geeft antwoord op een kwestie waarin je bent vastgelopen en wanneer je op dit moment niet meer weet hoe je je daarin dan het beste zou kunnen opstellen.

Naar de Poort tarotlegging


De Liefdeslegging

De Liefdeslegging schetst een duidelijk beeld over waar je nu staat, waar je op hoopt en waar je angsten op het liefdesvlak liggen. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je huidige liefdesleven te versterken.

Naar de Liefdeslegging


Verleden, Heden, Toekomst

Met de tarotkaarten heb je de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. De Verleden, Heden en Toekomstlegging geeft aan hoe de situatie op dit moment is, wat er aan vooraf is gegaan en hoe het zich zal ontwikkelen in de toekomst.

Naar de Verleden, Heden en Toekomst legging


Het Kruis

Het Kruis is een kaartlegging die je advies voor de toekomst kan geven over een situatie waar je meer inzicht over wilt hebben.

Naar de Kruis tarotlegging


De Blinde Vlek

De Blinde Vlek toont verborgen informatie over jezelf en de situatie waarin je je bevindt, en laat zien hoe anderen op je reageren. Natuurlijk kun je deze kaartlegging ook doen om inzicht in iemand anders te krijgen. Dan moet je je concentreren op de persoon waar deze legging voor bedoeld is.

Naar de Blinde Vlek tarotlegging


De Ster

De Sterlegging, geschreven door Petra Stam, geeft informatie over de huidige stand in een bepaalde situatie, de stappen die je het beste zou kunnen nemen, waar je voor op moet passen en wat juist je sterke punten zijn. De legging laat je zien waartoe het tussen nu en een maand kan leiden.

Naar de Ster tarotlegging


Gevoelsleven

De kaartlegging Gevoelsleven beantwoordt vragen op emotioneel gebied en geeft een toekomstig beeld van waaruit de situatie tot ontwikkeling komt. Je kunt jezelf ook de vraag stellen of er in de nabije toekomst een nieuwe ontmoeting zal plaats vinden.

Naar de Gevoelsleven tarotlegging


Inzicht, Evenwicht en Harmonie

De Inzicht, Evenwicht en Harmonie tarotlegging spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Aan de hand van een drietal kaarten kan de rode draad van de situatie worden blootgelegd.

Naar de Inzicht, Evenwicht en Harmonie legging


Uitgebreide daglegging

Een kaartlegging voor de dagen dat je graag wat meer grip en houvast zou willen hebben. Je kunt hier zelf de gewenste datum opgeven.

Naar de uitgebreide daglegging


Algemene Weeklegging

De Algemene Weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. De samenhang tussen de kaarten geeft een nauwkeuriger beeld van hetgeen je deze week te wachten staat. Iedere dag heeft zijn eigen kaart, maar deze staat in verhouding tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Naar de Weeklegging


Maandhoroscoop

Kies zelf de maand voor je Tarot Maandhoroscoop, geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier.

Naar de Tarot MaandhoroscoopAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer kaartleggingen
Werken met de tarot