Gratis dagkaart trekken

Zigeuners staan al eeuwenlang bekend om hun voorspellingen. Trek hier een gratis Zigeuner dagkaart en laat je verrassen door hetgeen de kaarten jou hebben te vertellen. De voorspellingen zijn keer op keer verbijsterend accuraat en geven je telkens weer iets nieuws om over na te denken.

Naar de zigeuner dagkaart


Weeklegging

De Zigeuner weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak, en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn. De teksten zijn opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.

Naar de Zigeuner weeklegging


Regressielegging

Tijdens dit regressie-consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier door gaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan en ontvang je een heldere beschrijving van hetgeen je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt.

Naar de Zigeuner regressielegging


Shuvanilegging

Gypsy waarzegsters worden Shuvani`s genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Ook jij kunt dat leren. Want deze reading gaat over jouw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor persoonlijke goei.

Naar de Zigeuner ShuvanileggingOver zigeuners

Zigeuners hebben altijd een zwervend leven geleid en voorspellen van oudsher de toekomst. Met behulp van paard en woonwagen trokken ze heel Europa rond. Zigeuners kwamen aan de kost als scharenslijper, mandenmaker, muzikant, paardenhandelaar en later ook autohandelaar, maar het was vooral het voorspellen van de toekomst dat zigeuners hun bekendheid gaf.

In de 16e eeuw was in Europa het toekomst voorspellen met gewone speelkaarten een echte hype en de zigeuners waren waarschijnlijk het meest bekende volk dat speelkaarten gebruikte voor waarzeggen. De geheimzinnige en magische sfeer stootte veel mensen af, maar trok ze tegelijkertijd ook heel erg aan. Door de extravagante manier van kleden van de zigeunerinnen, hun opvallende sieraden en hun sensuele manier van dansen met daarbij hun sterke intuïtie en helderziende gaven, werden de vrouwen helaas vaak beschuldigd van zwarte magie en hekserij.

De teksten bij deze kaartleggingen zijn geschreven door Nathalie Kriek (zie foto elders op deze pagina). Zij is auteur van diverse boeken. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer kaartleggingen
Boeken van Nathalie Kriek